NERETVA OPEN 2017 - 08.-09.07.2017.

E-mail

Neretva2017

Iako su sjećanja iz Vignja i PH u slalomu još vrlo svježa, evo nas opet i na Ušću Neretve, gdje se i ove godine ponovno u organizaciji PŠU PELIŠKA JEDRA održava regata NERETVA OPEN 2017 za Kup RH od 08.-09.07.2017., s time da ovaj puta regata nema rezervni termin. Dakle, u slučaju loše vremenske prognoze regata će se otkazati najkasnije u četvrtak 06.07.2017. do 20:00 sati.

Kao i prethodnih godina regatno polje će biti smješteno u Neretvanskom kanalu - Ušće Neretve, a Ured regatnog odbora će se nalaziti na plaži u NRT Kiteboarding Bar (u zaljevu jugoistočno od spruda).

Startnina za diviziju "A" iznosi 150,00 kn, dok za diviziju "B" iznosi 75,00 kn, i plaća se prilikom prijave u gotovini (u HRK) u Uredu Regatnog odbora.

Sastanak natjecatelja je u subotu, 08.07.2017. u 12:00 sati dok je prvi mogući start prvog jedrenja zakazan za 12:30 sati. Primanje prijava i pregled opreme su prethodno sastanku natjecatelja u razdoblju od 10:00 do 12:00 sati u Uredu regatnog odbora.

Prijavu je potrebno popuniti na predviđenom obrascu i dostaviti putem e-maila organizatoru na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript te osobno potvrditi u Uredu Regatnog odbora prema vremenu naznačenom u Programu.

Sukladno sustavu natjecanja UKJD naknadne prijave se neće prihvatiti, stoga se prijavite na vrijeme ili zamolite kolege da vas prijave i plate startninu ukoliko kasnite u dolasku.

NOR možete preuzeti ovdje u PDF-u.

Točnu lokaciju regate možete vidjeti ovdje kao i aktualnu prognozu za dane regate na yr.no, winduru i aladinu.

Nadamo se da nas i ove godine očekuju odlični uvjeti neretljanskog maestrala te da će natjecateljski odaziv biti velik.

Dnevne izvještaje, rezultate kao i fotogaleriju, osim na www.hukjd.hr možete pratiti i na FB stranici HUKJD.

 

 

 

Viganj Open 2017 - PH U SLALOMU 20.-24.06.2017.

E-mail

 

PHViganj2017Kao i prošle godine i ove će državni prvak u slalomu biti okrunjen u Vignju, u terminu od 20. - 24.06.2017. u organizaciji PŠU PELIŠKA JEDRA.

Regatno polje će kao i uvijek biti smješteno u Korčulanskom kanalu - ispred Vignja, a Ured regatnog odbora (RO) će se nalaziti na plaži Ponta.

Startnina iznosi 250,00 kn za natjecatelje u "A" diviziji i 125,00 kn za natjecatelje u "B" diviziji i plaća ce u gotovini prilikom potvrde prijave u uredu Regatnog odbora prema Programu natjecanja. Pobjednik "A" divizije će biti proglašen državnim prvakom u slalomu za 2017. godinu.

Start prvog jedrenja predviđen je u utorak, 20.06.2017. u 12:30 sati dok je sastanak natjecatelja i otvaranje prvenstva zakazano za 11:00 sati. Primanje prijava su u ponedjeljak 19.6. u 20:00 sati te u utorak 20.6. do 10:00 u uredu RO, nakon čega slijedi pregled opreme do 11:00.

Prijavu je potrebno dostaviti organizatoru na predviđenom obrascu (vidi dolje) isključivo e-mailom na najkasnije do 19.06.2017. Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript i osobno potvrditi u Uredu regatnog odbora prema vremenu naznačenom u Programu. Prijave nakon 10:00 sati 20.06.2017. se neće prihvatiti.

DAKLE, SVAKAKO OBRATITE PAŽNJU I VODITE RAČUNA O GORNJIM TERMINIMA PRIJAVA I STARTNINAMA!!

Predviđeno je natjecanje za muškarce i žene te po dobnim skupinama (kadeti, juniori, seniori, masteri i grandmasteri) uz uvjet da najmanje 5 natjecatelja mora biti prijavljeno u pojedinoj dobnoj skupini da bi se ista mogla formirati i nagrađivati (vidi NOR).

Dokumentaciju vezanu uz održavanje regate možete preuzeti na sljedećim linkovima:

Točnu lokaciju regate možete vidjeti ovdje kao i aktualnu prognozu za dane regate na yr.no, winduru i aladinu.

Nadamo se da nas očekuju odlični uvjeti korčulanskog maestrala te da će natjecateljski odaziv biti velik, a nekima i dobra priprema za međunarodnu natjecateljsku sezonu.

Također, ne sumjamo da će se Darko i njegovi "pelješki čaglji" i ove godine osigurati još jednu nezaboravnu uspomenu zajedničkog druženja na moru i kopnu!

Dnevne izvještaje, rezultate kao i fotogaleriju, osim na www.hukjd.hr i FB HUKJD možete pratiti i na FB stranici eventa Viganj Wind Vibes.

 

 

 

 

Čiringito Kup 2017, 15.-18.06.2017.

E-mail

Novi klubNakon održane regate u Podstrani, kao drugu regatu u seriji, ove godine prvi puta u Kupu RH u slalomu imamo i regatu ČIRINGITO KUP u Vignju. Ujedno ovo je i zagrijavanje za Prvenstvo Hrvatske u slalomu koje se održava od 20.-24.6. također u Vignju, dakle očekuje nas pravi festival jedrenja na dasci. Može li bolje?

Regata ČIRINGITO KUP 2017 za Kup Hrvatske u disciplini slalom  u organizaciji PŠU Peliška jedra održava se u terminu 15.-18.6.2017. (četvrtak-nedjelja), četvrtak je praznik. U slučaju nepovoljne prognoze regata se otkazuje u potpunosti (nema rezervnog termina). U slučaju otkaza regate o tome će biti objavljena obavijest 24 sata prije planiranog prvog sastanka natjecatelja.

Predviđeno regatno polje je u pelješkom kanalu ispred Vignja.

Start prvog jedrenja predviđen je u četvrtak 15.6. u 12:30 sati, dok je otvaranje regate i sastanak natjecatelja predviđen istog dana u 11:30sati.

Primanje prijava i pregled opreme je od 10:00 do 11:30 sati istog dana u Uredu regatnog odbora koji će biti Čiringito Beach Baru, kao i daljnje obavijesti vezano uz lokaciju održavanja regate ovisno o vremenskim uvjetima.

Prijavu koju možete preuzeti u Wordu je potrebno dostaviti organizatoru na predviđenom obrascu isključivo e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript do 14.6.2017. i osobno potvrditi u Uredu regatnog odbora prema vremenu naznačenom u Programu.

Startnina iznosi 200,00 kn za "A" diviziju, odnosno 100,00 kn za "B" diviziju i plaća se prilikom prijave u gotovini.

NOR možete preuzeti ovdje, a upute za jedrenje u Uredu Regatnog odbora.

Organizator je osigurao i pehare za prva tri mjesta u muškoj i ženskoj konkurenciji. Organizator može i proširiti fond nagrada.

Točnu lokaciju regate možete vidjeti ovdje kao i aktualnu prognozu za dane regate na winduru i aladinu.

Dnevne izvještaje sa regate kao i slike sa natjecanja možete pratiti na Facebook stranici HUKJD ili na Facebook-u pod poznati nam VIGANJ WIND VIBES koji će ujedno biti e-oglasna ploča za regatu.

Ciringito

 

 

KUP PODSTRANE 2017, 02.-04.06.2017.

E-mail

Novi klub

Ove godine windsurf karavana za Kup RH u slalomu počinje regatom u Podstrani kao prvom regatom iz serije (nakon što je otkazana organizacija u Srimi). Budući da JK Podstrana i ove godine organizira dvije regate u slalomu (druga regata u Podstrani će biti ujedno i zadnja u kalendaru za Kup u 2017. i planirana je za kraj studenoga), ova regata nema rezervni termin.

Dakle ove godine sa zadovoljstvom možemo najaviti održavanje regate za Kup Hrvatske u disciplini slalom  u organizaciji JK Podstrana u terminu 02.-04.6.2017. (petak-nedjelja). U slučaju nepovoljne prognoze regata se otkazuje u potpunosti (nema rezervnog termina). U slučaju otkaza regate o tome će biti objavljena obavijest 24 sata prije planiranog prvog sastanka natjecatelja.

(Pazite klub se preselio na novu lokaciju - evo živi link na Google Maps;  slika je nove klupske zgrade!!)

Predviđeno regatno polje je u bračkom kanalu, a ovisno od smjera vjetra organizator će odrediti točnu lokaciju - ispred kluba (jugo), Lokva Rogoznica/Ivašnjak (maestral) i Prve vode na Marjanu (bura).

Start prvog jedrenja predviđen je u petak 2.6. u 12:30 sati, dok je otvaranje regate i sastanak natjecatelja predviđen istog dana u 11:30sati.

Primanje prijava i pregled opreme je od 10:00 do 11:30 sati istog dana u Uredu regatnog odbora koji će biti u prostorijama JK Podstrana, kao i daljnje obavijesti vezano uz lokaciju održavanja regate ovisno o vremenskim uvjetima.

Prijavu koju možete preuzeti u Wordu je potrebno dostaviti organizatoru na predviđenom obrascu isključivo e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript do 1.6.2017. i osobno potvrditi u Uredu regatnog odbora prema vremenu naznačenom u Programu.

Startnina iznosi 150,00 kn za "A" diviziju, odnosno 75,00 kn za "B" diviziju i plaća se prilikom prijave ili na žiro račun JK Podstrana broj: HR6624070001100149779 (uz opis plaćanja obvezno navesti ime i prezime natjecatelja).

NOR možete preuzeti ovdje, a upute za jedrenje u Uredu Regatnog odbora.

Organizator je osigurao i pehare za prva tri mjesta u muškoj i ženskoj konkurenciji. Organizator može i proširiti fond nagrada.

Točnu lokaciju regate možete vidjeti ovdje kao i aktualnu prognozu za dane regate na winduru i aladinu.

Dnevne izvještaje sa regate kao i slike sa natjecanja možete pratiti na Facebook stranici HUKJD ili na Facebook događaju napravljenom za ovaj event koji će ujedno biti e-oglasna ploča za regatu.

 

 

 

Rezultati za KUP RH u slalomu za 2016.

E-mail Ispis PDF

 

Po završetku natjecateljske sezone 2016. za Kup RH objavljujemo konačne rezultate za klasu slalom za žene i muškace:

- SLALOM (z)

- SLALOM (m)

 

 

King of the South 2016, 25.-27.11.2016.

E-mail

Stari klub

Kup RH seli na zadnju regatu sezone ponovno u Podstranu gdje će se održati nova regata u slalomu pod nazivom King of the South 2016 s intencijom organizatora da također postane standardna u natjecateljskom kalendaru.

Regata će se u organizaciji JK Podstrana održati uu primarnom terminu 25.-27.11.2016. U slučaju odgode regate na rezervni termin o tome će biti izdana pravovremena obavijest. Rezervni termin je naredni vikend u subotu i nedjelju 3. i 4.12.2016. U slučaju odgode regate za rezervni termin o tome će biti objavljena obavijest 48 sati prije planiranog sastanka natjecatelja.

(Pazite klub se preselio na novu lokaciju - evo živi link na Google Maps; tako da je ova gornja slika je samo u počast staroj klupskoj zgradi!!)

Predviđeno regatno polje je u bračkom kanalu, a ovisno od smjera vjetra organizator će odrediti točnu lokaciju - ispred kluba i Olimp (jugo), Lokva Rogoznica (maestral) i Prve vode na Marjanu (bura).

Start prvog jedrenja predviđen je u petak 25.11. u 12:00 sati, dok je otvaranje regate i sastanak natjecatelja predviđen istog dana u 11:00sati.

Primanje prijava i pregled opreme je od 10:00 do 11:00 sati istog dana u Uredu regatnog odbora koji će biti u prostorijama JK Podstrana, kao i daljnje obavijesti vezano uz lokaciju održavanja regate ovisno o vremenskim uvjetima.

Prijavu koju možete preuzeti u Wordu je potrebno dostaviti organizatoru na predviđenom obrascu isključivo e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript do 24.11.2016. i osobno potvrditi u Uredu regatnog odbora prema vremenu naznačenom u Programu.

Startnina iznosi 200,00 kn i plaća se prilikom prijave ili na žiro račun JK Podstrana broj: HR6624070001100149779 (uz opis plaćanja obvezno navesti ime i prezime natjecatelja).

NOR možete preuzeti ovdje, a upute za jedrenje u Uredu Regatnog odbora.

Organizator je osigurao i pehare za prva tri mjesta u muškoj i ženskoj konkurenciji. Organizator može i proširiti fond nagrada.

Točnu lokaciju regate možete vidjeti ovdje kao i aktualnu prognozu za dane regate na winduru i aladinu.

Dnevne izvještaje sa regate kao i slike sa natjecanja možete pratiti na Facebook stranici HUKJD ili na Facebook događaju napravljenom za ovaj event koji će ujedno biti e-oglasna ploča za regatu.

 

 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  6 
 •  7 
 •  8 
 •  9 
 •  10 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 19
Re:_POST_REPrivremeni rezultati kupa HR
Čipo 7.9.2011 23:50
...evo ažuriranog poretka nakon Voloskog. Hvala Marko! http://www.hukjd.hr/images/fbfiles/files/KupHR2011_poredak_3.zip
Privremeni rezultati kupa HR
Čipo 21.8.2011 22:20
Bok svima ! Zaslugom Marka Makeka (Hvala Marko!) u privitku dostavljam privremene rezultate Kupa HR pa prije nego iste objavimo kao službene i potvrdi ih tajnik UKJD Bojan pozivam sve da daju s...
_POST_REPrivremeni rezultati kupa HR
Čipo 29.8.2011 22:43
Pozdrav svima evo i novog ažuriranog poretka kojeg je poslao MArko nakon Podstrane. http://www.hukjd.hr/images/fbfiles/files/KupHR2011_poredak_2.zip
_POST_RERe:Kalendar regata HR kup 2011
ssrecko 5.4.2011 18:34
Slažem se s Borkom u svezi GT31 (ili BGT31) @Chipo, odlično u svezi daske ZAKON SVE 5 :P
Re:Privremeni rezultati kupa HR
Marko CRO169 22.8.2011 19:04
Dakle kako i piše ispod tablice, a sukladno pravilima koje smo usvojili, u poretku su samo natjecatelji koji su na dan kada sam slagao poredak bili identificirani kao verificirani natjecatelji pri...
Re:Kalendar regata HR kup 2011
Čipo 3.11.2010 13:07
Sukladno tome je na skupštini HUKJD i izmijenjen prijedlog pravilnika tako da će se na tim regatama moći za slalom registrirati kao i ranije 2 daske i 4 jedra a za speed još jedna dodatna daska sa...
Više...

Chat

Smileys Chat povijest Chat

Zadnja poruka prije 20 mjeseca

Makek, Marko: objavljen je NOR za Neretva OPEn 2017
Makek, Marko: Objavljen je NOR za PH u slalomu u Vignju 2017.
Makek, Marko: Objavljen je NOR za ČIRINGITO KUP 2017
Makek, Marko: objavljen NOR za Kup Podstrane 2017
Makek, Marko: objavljen NOR za King of the South 2016
Makek, Marko: Regata MURTER OPEN 2016 je otkazana.
Makek, Marko: objavljen je NOR za Murter
Makek, Marko: potvrđeno održavanje regate u Voloskom za 24. i 25.2016.
Makek, Marko: Regata VOLOSKO OPEN 2016 odgođena za rezervni termin!
Makek, Marko: Objavljen je NOR za Voloesko OPEN 2016
Makek, Marko: Objavljen je NOR za Neretvu!
Makek, Marko: Objavljen je NOR za Podstranu!
Čipčić-Bragadin, Hrvoje: Zadnji dan regate zapuhala je bura i u teškim uvjetima nepredvidljivog nervoznog vjetra od 15-30 čv odvoženo je ukupno 6 slaloma a ključan je bio izbor opreme. Rezultati 1. Ante Berlengi, 2. Luka Mratovic , 3. Marko Sekulić....potpuni rezultati slijede. Pohvale organizatoru na super organiziranoj regati, večerama i druženju. Sljedeća regata u kalendaru je DP u Vignju od 24.-28.5. a nakon toga Svjetsko prvenstvo u Bolu od 6.-11.6.
Čipčić-Bragadin, Hrvoje: Prvi dan regate završio je bez službenih rezultata uz jugozapadnjak 8-15 čv koji je bio dovoljan samo za trening. U nedjelju je sastanak natjecatelja u 8:30 a prvi mogući start u 9:00 sati a prognoza izgleda obećavajuća.
Makek, Marko: Regata u Srimi odgođena za rezervni termin!

Samo registrirani korisnici mogu slati poruke.

Sljedeće regate

Nema nadolazećih regata.

Kalendar natjecanja

Siječanj 2019 Veljača 2019 Ožujak 2019
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28

Login

Tko je online

Trenutno nema korisnika