Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

Kalendar regata HR kup 2011
(1 viewing) (1) Guest
Go to bottomPage: 1234
TOPIC: Kalendar regata HR kup 2011
#42
Čipo
Moderator
Posts: 18
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male hrvoje.cipcic.bragadin hrvoje@c-b.hr Location: Zagreb Birthday: 08/01
Kalendar regata HR kup 2011 8 Years, 4 Months ago Karma: 1
Pozdrav svima, otvaram ovu temu na forumu kako bismo na vrijeme dogovorili kalendar regata za 2011 godinu te ga do 01.11. prijavili HJS-u. Osnova za prijedlog kalendara za 2011 godinu bi bio kalendar od ove godine s time da bi možda trebalo naći prostora za još koju regatu na sjeveru kako bi se ravnomjernije rasporedile regate po jadranu i u njihovu organizaciju (ali i u rad HUKJD) uključili klubovi sa sjevera, posebno DSNM Volosko koji ima veći broj registriranih natjecatelja. Pri tome treba paziti da nemamo previše regata jer će se ponovo rasipati natjecatelji a cilj nam je omasoviti natjecanja.

Također bi trebalo vidjeti što je sa disciplinom freestyle jer mi se čini da nema smisla organizirati regate na kojima je to jedina disciplina a s obzirom na činjenicu da je na državno došlo samo par natjecatelja u toj disciplini. Ovdje prvenstveno mislim na regatu u Podstrani za koju ako ostane u kalendaru predlažem da bude organizirana i u disciplini slalom.

Za sljedeću godinu je najavio želju za organiziranjem regate na Bolu i novoosnovani KJD Bol a regata bi bila sponzorirana od jednog od vodećih proizvođača surf opreme tako da treba vidjeti da li ima prostora za organizaciju dvije regate na Bolu ako KJD Split i dalje želi imati regatu koja se ove godine pokazala jako uspješnom.

Molim sve da se uključe u raspravu a teme je otvorena i za neregistrirane korisnike kako bismo dobili šire mišljenje.
 
The administrator has disabled public write access.
#44
Marko CRO-133
Fresh Boarder
Posts: 8
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Kalendar regata HR kup 2011 8 Years, 4 Months ago Karma: 1
Mislim da bi bilo dobro i dogovoriti gdje će biti Državno u slalomu?

Moj prijedlog je (ako se Splićani s tim slažu) da bi imali Državno u slalomu u Bolu pod organizacijom KJD-Split.
Ove godine nažalost nisam uspio doći na regatu u Bolu, ali s kim god sam govorio, svi su govorili sve najbolje o organizaciji.

Dogodine su praznici 22. i 23.6. Mozda bi dobar termin bio 22-26.6. 5 dana za Državno je vjerovatno dovoljno da nešto konkretno zapuše, a nedjelja 26. bi mogla biti rezervni dan.

Naravno, ovo je samo u slucaju da KJD-Split ima interes za ovo.

Pozdrav
Marko
 
The administrator has disabled public write access.
#45
crumpo
Fresh Boarder
Posts: 4
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Kalendar regata HR kup 2011 8 Years, 4 Months ago Karma: 0
Ideja:

- Uz "HR kup" u slalomu organizirati "1 sat HR kup" koji bi bio nešto kao bivša divizija B.

- Činjenica je da je oblik natjecanja "1 sat" sve otraktivniji u Hr, a posebno kod populacije koja tek ulazi u takmičarski svijet ili koji se premišljaju da li ih to zanima ili ne.

- Time bi riješili i ograničeni broj regata u "HR kupu" (npr. na Bolu neka je jedna regata u HR kupu, a druga ili druge u "1 sat HR kupu").

- S druge strane neka je "1 sat HR kup" otvoren za sve regate, a "HR kup" samo za one koje su se organizacijski dokazale u "1 sat Hr kupu". Istiom logikom regata koja je u "HR kupu", a ne zadovolji unaprijed definirane kriterije ispada iz "HR kupa".
 
The administrator has disabled public write access.
#46
nikola
Fresh Boarder
Posts: 1
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Kalendar regata HR kup 2011 8 Years, 4 Months ago Karma: 0
Slazem se sa Čipom glede freestyle regate. Zadnje Državno u freestyle-u u Podstrani pobijedio je Matko Jovanović, a znate i sami da je drugi bia Luka Mratovic, kojemu freestyle i nije baš omiljena disciplnina. Prvi dan Državnog imali smo prijavljenog jednog jedinog natjecatelja (Matka). Zato s tom disciplinom hitno nesto treba napravit. Svi ste svjedoci da je JK Podstrana vec treći put zaredom organizirala Državno u freestyle-u na najvisem nivou. Uz to Državno uvijek smo organizirali i slalom kup Podstrane, također uspjesno i to po pravilima struke, uz sluzbene suce HJS-a za slalom. Svake godine našu slalom regatu vozili su najbolji HR-slalomaši. Ne svi, ali večina. I zato bi bilo dobro da taj slalom bude službena regata, tako da bude jos masovnija.
Probali smo privući ljude vrlo bogatim nagradama za freestyle. Dvije godine zaredom smo darivali najnoviju freestyle dasku za prvo mjesto, i dosta vrijedne nagrade za drugo i trece mjesto. Upali smo u dugove iz kojih jos nismo izašli i sve to da bi privukli sta vise ljudi, ali nije islo. Jednostavno nema interesa za freestyle.
Eto toliko od mene za sada o freestylu.
 
The administrator has disabled public write access.
#47
Čipo
Moderator
Posts: 18
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male hrvoje.cipcic.bragadin hrvoje@c-b.hr Location: Zagreb Birthday: 08/01
Re:Kalendar regata HR kup 2011 8 Years, 4 Months ago Karma: 1
Prijedlog ja na mjestu ali mislim da 1 hour race, sam za sebe, može privući ljude samo uz bogate nagrade što ovisi isključivo o organizatoru (ili o sponzoru cijelog kupa kada ga bude) jer ako se prvi dan regate odvozi trka onda prostala 2 ili 3 služe samo za turizam ali ne i za natjecanje. S obzirom da nam je prioritet dobro posložen kalendar kupa i dobro posjećene i organizirane regate u disciplinama slalom i formula (i freestyle ako bude natjecatelja), mislim da bi trebali diskusiju zadržati na tome. Pravi dokaz da se i sa lošom opremom može napraviti dobar rezultat je onaj čeh ili poljak prošle godine u Vignju koji je na valjda 10 godina starom F2 Sputniku i ART blade-u dolazio među vodećima u finalu. Mislim da je i Bela imao neki odličan rezultat također na nekonkurentnoj opremi.
 
The administrator has disabled public write access.
#48
tonko110
Fresh Boarder
Posts: 1
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Kalendar regata HR kup 2011 8 Years, 4 Months ago Karma: 0
Pozdrav!
Što se tiće Državnog u slalomu sljedeče godine je sam za to da regata bude sredinom ili krajem desetog mjeseca jer mi je pun kufer više tog 6 miseca, niti puše niti mogu doć na državno zbog posla. Šesti mjesec je početak sezone, niti su ljudi utrenirani i to jedrenje lići na ništa, po meni je bolje u deseti mjesec jer bolje puše, ja osobno mogu doć na regatu i natjecatelji su utrenirani od ljeta tako da bi to sve skupa po mom mišljenju izgledalo bolje. Malo je bezveze da druga ili treća regata u sezoni bude odma Državno prvenstvo! Molim vas lijepo da razmislite o tome.
 
The administrator has disabled public write access.
Go to topPage: 1234
Re:_POST_REPrivremeni rezultati kupa HR
Čipo 7.9.2011 23:50
...evo ažuriranog poretka nakon Voloskog. Hvala Marko! http://www.hukjd.hr/images/fbfiles/files/KupHR2011_poredak_3.zip
Privremeni rezultati kupa HR
Čipo 21.8.2011 22:20
Bok svima ! Zaslugom Marka Makeka (Hvala Marko!) u privitku dostavljam privremene rezultate Kupa HR pa prije nego iste objavimo kao službene i potvrdi ih tajnik UKJD Bojan pozivam sve da daju s...
_POST_REPrivremeni rezultati kupa HR
Čipo 29.8.2011 22:43
Pozdrav svima evo i novog ažuriranog poretka kojeg je poslao MArko nakon Podstrane. http://www.hukjd.hr/images/fbfiles/files/KupHR2011_poredak_2.zip
_POST_RERe:Kalendar regata HR kup 2011
ssrecko 5.4.2011 18:34
Slažem se s Borkom u svezi GT31 (ili BGT31) @Chipo, odlično u svezi daske ZAKON SVE 5 :P
Re:Privremeni rezultati kupa HR
Marko CRO169 22.8.2011 19:04
Dakle kako i piše ispod tablice, a sukladno pravilima koje smo usvojili, u poretku su samo natjecatelji koji su na dan kada sam slagao poredak bili identificirani kao verificirani natjecatelji pri...
Re:Kalendar regata HR kup 2011
Čipo 3.11.2010 13:07
Sukladno tome je na skupštini HUKJD i izmijenjen prijedlog pravilnika tako da će se na tim regatama moći za slalom registrirati kao i ranije 2 daske i 4 jedra a za speed još jedna dodatna daska sa...
Više...

Chat

Smileys Chat povijest Chat

Zadnja poruka prije 18 mjeseca

Makek, Marko: objavljen je NOR za Neretva OPEn 2017
Makek, Marko: Objavljen je NOR za PH u slalomu u Vignju 2017.
Makek, Marko: Objavljen je NOR za ČIRINGITO KUP 2017
Makek, Marko: objavljen NOR za Kup Podstrane 2017
Makek, Marko: objavljen NOR za King of the South 2016
Makek, Marko: Regata MURTER OPEN 2016 je otkazana.
Makek, Marko: objavljen je NOR za Murter
Makek, Marko: potvrđeno održavanje regate u Voloskom za 24. i 25.2016.
Makek, Marko: Regata VOLOSKO OPEN 2016 odgođena za rezervni termin!
Makek, Marko: Objavljen je NOR za Voloesko OPEN 2016
Makek, Marko: Objavljen je NOR za Neretvu!
Makek, Marko: Objavljen je NOR za Podstranu!
Čipčić-Bragadin, Hrvoje: Zadnji dan regate zapuhala je bura i u teškim uvjetima nepredvidljivog nervoznog vjetra od 15-30 čv odvoženo je ukupno 6 slaloma a ključan je bio izbor opreme. Rezultati 1. Ante Berlengi, 2. Luka Mratovic , 3. Marko Sekulić....potpuni rezultati slijede. Pohvale organizatoru na super organiziranoj regati, večerama i druženju. Sljedeća regata u kalendaru je DP u Vignju od 24.-28.5. a nakon toga Svjetsko prvenstvo u Bolu od 6.-11.6.
Čipčić-Bragadin, Hrvoje: Prvi dan regate završio je bez službenih rezultata uz jugozapadnjak 8-15 čv koji je bio dovoljan samo za trening. U nedjelju je sastanak natjecatelja u 8:30 a prvi mogući start u 9:00 sati a prognoza izgleda obećavajuća.
Makek, Marko: Regata u Srimi odgođena za rezervni termin!

Samo registrirani korisnici mogu slati poruke.

Sljedeće regate

Nema nadolazećih regata.

Kalendar natjecanja

Siječanj 2019 Veljača 2019
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Login

Tko je online

Trenutno nema korisnika